A 2024. évi parkolási engedélyek kiválthatóak!

2023. december 11. napjától lehetséges a 2024. évre érvényes várakozási hozzájárulások kiváltása online vagy ügyfélszolgálati irodáinkban.

Az elmúlt évek tapasztalatából adódóan, számos előnye miatt igen közkedvelt lett az Ügyfélablakon keresztüli online várakozási engedély ügyintézése: nincs várakozás, sorban állás, nem kell időpontot foglalni, otthonról, gyorsan és kényelmesen intézhető, költséghatékony és környezetbarát.

Az engedély, a jóváhagyás után a megadott email címre érkezik, és ezzel együtt tájékoztatást kap a legfrissebb változásokról és engedélye lejáratáról.

Online a kérelmet az Ügyfélablakon keresztül igényelheti.

A belépés után mindössze annyi a dolga, hogy a felületen megadja saját és gépjármű adatait, majd befizeti az éves várakozási díjat, melyet az OTP Simple Pay rendszerén keresztül tud kiegyenlíteni.

Kérelmének befogadása nem jogosít díjmentes várakozásra. Kérelme elfogadása esetén a várakozási hozzájárulást e-mailben küldjük meg, az várakozási díjról szóló számlával együtt.

A várakozási engedélyek a kiváltás napjától érvényesek.

A kérelem leadásának lehetőségét ne hagyja az utolsó pillanatra, még online sem!

Az alábbi hozzájárulások tekintetében van lehetőség online ügyintézésre:

Számlát csak az engedély jogosultjának (magánszemély) áll módunkban kiállítani.

Amennyiben fizetési kötelezettségének átutalással szeretne eleget tenni, az alábbi számlaszámra történő utalásra teheti meg:

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Tulajdonos, kedvezményezett: Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat
Számlaszám: 11784009-15511001-11040000
Banki átutalással történő teljesítéskor a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az engedély számát és a gépjármű forgalmi rendszámát! Ezek hiányában a teljesített befizetéseket társaságunk nem tudja azonosítani.
Felhívjuk figyelmét, hogy átutalás esetén a befizetések könyvelése, egy-két munkanapot is igénybe vehet.

A várakozási hozzájárulásokra vonatkozó további információkat megtalálják az alábbi oldalon.

Tovább az Ügyfélablakra >>>

Online parkolási engedély kiváltása – útmutató: